***       Водещите вечерни новини       на 27 юни 

...
   ***   
   Водещите вечерни новини   
   на 27 юни 
Коментари Харесай

Водещите новини! ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС ще се събират на срещи всеки вторник. Министър Тагарев за помощта за Украйна


   ***   

   Водещите вечерни новини   
   на 27 юни   

 

Софийска градска прокуратура (СГП) се самосезира по публикувана информация в медиите, че депутат от 49-о Народно заседание вероятно е направил закононарушение срещу правата на жителите. Конкретно закононарушение по член 162 от Наказателния кодекс.

В хода на инспекцията ще се откри дали посредством слово, щемпел, или посредством други средства за всеобща информация, посредством осведомителни системи или по различен метод депутат проповядва или подбужда към дискриминация, принуждение или ненавист, учредени на раса, националност или етническа принадлежност. 

***

„ Българското държавно управление или това, което беше назначено от американския дипломат за българско държавно управление, разгласи война на българска политическа партия “. 

… Така водачът на " Възраждане "  е приел апела на премиера Денков за прекъсване на апелите за принуждение и експанзия, които той насочва във " Facebook ".

***

Една дребна извадка – що се касае за извличане на визия – само че с коментар в скоби:

***

Изненадващо в Народното събрание се появи и министър председателят акад. Николай Денков. На срещата ще участва и съпредседателят на " Продължаваме промяната " Асен Василев. В Народно събрание влезе и водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, както и външният министър Мария Габриел.

***

„ Днес обсъдихме, че връзката би трябвало да стане доста по-регулярна. Определихме, че всяка седмица ще имаме среща във вторник. Ще участват водачите на партиите и министър председателят Денков, както и вицепремиерът Габриел “.

***

„ Това е методът трайно да подсигуряваме непоклатимост в района и да не ни се постанова да заделяме спомагателни средства от тези, които има заделени ", посочи министърът. 

На въпрос каква е помощта, която страната ни дава на Украйна, министърът отговори: „ Няма авиация в това, което даваме на Украйна, и няма тежка бронетанкова техника “.

***

***

Александър Лукашенко заяви, че създателят на „ Вагнер ” Евгений Пригожин е в Беларус, твърди държавната осведомителна организация БЕЛТА, представена от Би Би Си.

***

„ Проваленият протест в Русия през уикенда демонстрира, че президентът Владимир Путин унищожава личната си страна “, съобщи през днешния ден немската министърка на външните работи Аналена Бербок, представена от Ройтерс.

***

Русия нанесе през днешния ден ракетна офанзива по комплекс от постройки в украинския град Кременчук, който се намира в Централна Украйна, обявиха украински представители, представени от Ройтерс.

***

Земетресение с магнитуд 4,1 бе записано през днешния ден в източния турски окръг Елязъг, оповестява държавната Дирекция за ръководство при бедствия и изключителни обстановки (АФАД).

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР